Elektriker i Hvidovre nær Brøndby, Vanløse og Rødovre

Elektriker i Hvidovre måler på strøm

​Vi anser os selv for at være en både alsidig og dygtig elektriker, da vores ansatte har kompetencer til at udføre alle opgaver inden for elektriske installationer. Vi har som elektriker både mulighed for at byde ind i forhold projektering og rådgivning og i forhold til opsætning og vedligeholdelse.

Det er vigtigt for os, at el-installationer laves efter bogen, og at resultatet ser godt ud samtidigt med, at installationerne er brugervenlige. Hvis du vælger os som elektriker kan du derfor roligt regne med, at vi både udfører opgaven grundigt, korrekt og med tanke på dig som slutbruger.

Vi udfører el-installationer i hele Købenavn, herunder Brøndby, Vanløse og Rødovre.

En elektriker med gode og sunde værdier

Vi ser os selv som et firma, der repræsenterer gode og sunde værdier. Kundepleje er utrolig vigtigt for os, da et af vores levebrød er positiv omtale, og dette generes kun, hvis kunden behandles godt, og der ydes god service. Derfor har vi som elektriker altid fokus på vores kunder og deres behov og ønsker.

Som elektriker indleder vi alle vores opgaver med en grundig dialog med kunden, hvori kunden forklarer os, hvad han/hun ønsker. Under denne dialog giver vi kunden mulighed for at trække på vores ekspertise omkring elektroniske installationer i form af gode tips og råd.

Står du og mangler en dygtig og pålidelig elektriker, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på

+45 36 75 12 58 eller e-mail info@ecv​vs-​el.dk til en snak om, hvad vi præcist kan tilbyde dig.